المكونات:
1_كميةاللى انتو تحبوها من الفراخ الفيليه مقطعة مكعبات صغيرة0
2_فلفل (احمر _اصفر _اخضر) مش شرط الثلاثة مع بعض حسب الموجود بس يستحسن يتحطو كلهم يقطعوا دوائر او مكعبات 0
3_بصل و طماطم يقطعوا مكعبات و زيتون اسود و جزر مبشور 0
4_التوابل( ملح_فلفل اسود_بهرات_كارى_كمون) 0
5_مايونيز _زيت او سمنة 0
الطريقة:
1_يوضع السمن فى طاسة على النار و يوشوح به كلا من الفلفل و البصل و الطماطم و الجزر حتى الدبالان0
2_ثم يوضع الفراخ عليهم و تقلب جيدا ثم تترك ربع ساعة على نار هادئةلتنضج0
3_ثم بعد ذلك توضع ملعقةمن الكارى و باقى التوابل0
4_ونتركها تتشرب مايتها اللى هاتنزلها 0
5_ثو يوضع الزيتون بعد النضوج و تقلب جيدا0
6_و نحضر كوب صغير من اللب و 3 معالق كبيرة من المايونيز و نقلب حتى يصبح القوام كا الكريمة او ما شبه و نقلبهم معا الفاهيتا جيدا0
7_ ثو تقدم بعدة طرق :
1_فى فينو و بطاطس محمرة و كاتشب0
2_مع ارز ابيض0
3_يسلق مكرونة و تقلب معا ثم تاكل0
تمنياتى باصحة و(باهنا و الشفا)
7_